ALTRES SOLUCIONS ENERGÈTIQUES:

Una visió global del teu negoci per trobar la millor solució energètica

 
Katae

Energia solar fotovoltaica

Som experts en sistemes d’autoconsum basats en producció d’energia solar fotovoltaica tant per instal·lacions connectades a xarxa com per instal·lacions híbrides aïllades. Estalvieu més quan més consumiu: les hores de més sol i calor.

Alguns projectes

Katae

Energia solar tèrmica

L’ús d’aigua calenta, per a calefacció i per a ús industrial, aprofitant l’energia solar és un dels sistemes més extesos per a l’aprofitament de les energies renovables. Estalvieu fins a un 30% de mitjana del vostre consum instal·lant aquesta tecnologia.

Alguns projectes

Katae

Biomassa

La biomassa permet estalviar fins a un 40% en la factura respecte altres combustibles fòssils en la generació de calor ja sigui per a calefacció, aigua calenta industrial o sanitària. També podem gestionar-vos el subministrament del combustible necessari per un correcte funcionament.

Alguns projectes

Katae

Geotèrmia

Aprofitar la capacitat de la terra per obtenir o cedir calor, és un sistema ideal per aconseguir fins a un 75% d’estalvi en la factura energètica en la climatització. Per si mateixa o combinada amb altres tècniques, és ideal per mantenir a una temperatura estable edificis, hivernacles o naus industrials.

Alguns projectes

 
Katae

Eficiència energètica

Podeu consumir fins a un 50% menys aprofitant millor l’energia. Katae audita i certifica edificis i instal·lacions industrials noves i us ajuda a rehabilitar per convertir-les en energèticament eficients, les ja construïdes.

Alguns projectes

Katae

Rehabilitació energètica

Aillar tèrmicament una construcció permet mantenir temperatures de confort durant tot l’any amb uns costos sensiblement inferiors. T’ajudem i projectem la rehabilitació del teu edifici perquè estalviïs fins a un 85% del teu consum actual.

Alguns projectes

 

 

UNA SÒLIDA TRAJECTÒRIA

Projectes d'èxit. Fotovoltaica

Ampliación de una instalación solar fotovoltaica en una explotación aislada

Una nueva granja avícola ya dispone de una instalación fotovoltaica que le permite un ahorro económico del 80%.

Més sobre el projecte

Projectes d'èxit. Fotovoltaica

Aumento de potencia en una instalación fotovoltaica híbrida con baterias

Empresa del sector agroalimentario dispone de una instalación solar fotovoltaica híbrida.

Més sobre el projecte

Projecte01

Blog. Fotovoltaica

Bienvenidos al Blog de KATAE ENERGÍA!

Un espacio abierto e interactivo dedicado a las energías renovables, sus aplicaciones y ventajas, normativas, proyectos innovadores y noticias relacionadas.

Legislació Fotovoltaica Energia solar

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información