FOTOVOLTAICA D’AUTOCONSUM:

Estalvia més quan tens més despesa

 

Esquema Fotovoltaica

 

És de sentit comú: les hores de més sol, és quan més energia necessites.

És de sentit comú: les hores de més sol, és quan més energia necessites. Refrigeració industrial, aire condicionat per oficines, maquinària... I a més, sempre en tarifa punta. Afegeix el cost de manteniment del terme fix per mantenir contractada la potència que necessites només aquestes hores.

 

1.

PRESA DE DADES: CONSUM ACTUAL I SITUACIÓ

Necessitem saber quant i com gasteu: consums, pics i valls. Disposem d’un sistema digital telemètric de monitorització avançat que ens permet fer lectures precises. A aquestes dades sumem les de situació geogràfica, orientació i radiació solar aportades per un software de desenvolupament propi.

2.

ESTUDI ENERGÈTIC EXHAUSTIU

Amb les dades recollides, realitzem un estudi energètic exhaustiu de les necessitats i instal·lació actual per valorar les diferents opcions de millora i estalvi. Gràcies a la nostra experiència en altres àmbits sobre l’eficiència energètica, podem valorar projectes des d’una perspectiva més àmplia.

3.

PROPOSTA, VALORACIÓ I SUBVENCIONS

La nostra proposta sempre va lligada tant a optimitzar els recursos dels què ja disposa l’empresa com en l’optimització de les noves instal·lacions. La valoració no només inclou l’estalvi, sinó també el temps d’amortització i les possibles subvencions a les que es poden accedir per executar el projecte.

4.

INSTAL·LACIÓ CLAUS EN MÀ AMB 10 ANYS DE GARANTIA

Instal·lem, verifiquem i posem en funcionament les nostres propostes, claus en mà, amb garantia i manteniment. Treballem amb proveïdors i fabricants europeus de primer nivell per això podem oferir-te 10 anys de garantía en els panells i 25 anys de garantia en el rendiment de la instal·lació. A més, ens comprometem a fer revisions periòdiques de control, evitant pèrdues de producció i reparacions costoses.

 
instal·lacions autoconsum

Instal·lacions d’autoconsum híbrides i aïllades

Sigui quina sigui la vostra situació, tenim una solució: des d’instal·lacions per autoconsum híbrides per reduir el consum i la dependència de la xarxa i del preu de l’energia, fins a propostes per a zones aïllades sense accés directe a la xarxa. Una solució d’estalvi tant en combustibles com de manteniment de grups generadors.

 

UNA SÒLIDA TRAJECTÒRIA

Projectes d'èxit. Fotovoltaica

Ampliación de una instalación solar fotovoltaica en una explotación aislada

Una nueva granja avícola ya dispone de una instalación fotovoltaica que le permite un ahorro económico del 80%.

Més sobre el projecte

Projectes d'èxit. Fotovoltaica

Aumento de potencia en una instalación fotovoltaica híbrida con baterias

Empresa del sector agroalimentario dispone de una instalación solar fotovoltaica híbrida.

Més sobre el projecte

Projecte01

Blog. Fotovoltaica

Bienvenidos al Blog de KATAE ENERGÍA!

Un espacio abierto e interactivo dedicado a las energías renovables, sus aplicaciones y ventajas, normativas, proyectos innovadores y noticias relacionadas.

Legislació Fotovoltaica Energia solar

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información