Projectes d'èxit. Biomassa

Instal·lació d’una caldera de biomassa a un hotel de nova construcció al País Basc

L’hotel ubicat a la localitat de Gautegiz Arteaga (País Basc) compta amb una caldera de biomassa que utilitza pèl·lets com a font d’energia

Superfície útil 750 m²
Equip instal·lat KWB Pelletfire Plus
Tipus de combustible Pèl·let

Aquesta instal·lació la trobem situada en una nova edificació de Gautegiz Arteaga, un petit poble del País Basc. Aquesta localitat està envoltada d’un espai natural que constitueix la zona humida més important del País Basc.

Per poder dur a terme aquesta instal·lació en primer lloc es va fer una reforma integral en l’edifici que hi havia amb ruïnes dins aquesta localitat. Feta la reforma i habilitada la construcció es va optar per instal·lar des d’un bon principi aquesta caldera de biomassa per així reduir el consum i ser més eficients des de l’inici.

La caldera s’ha ubicat en l’edifici annex a l’hotel, el qual estava en desús. Així s’ha  aprofitat al màxim les oportunitats d’espai de partida, connectant hidràulicament els dos edificis a una distancia d’uns 30 metres.

Aquesta caldera de biomassa utilitza el pèl·let com a combustible i disposa d’un dipòsit de 19 m3 per poder emmagatzemar-lo. Degut a l’extensa superfície forestal a la zona, l’enorme quantitat de matèria prima que s’hi pot extreure i un punt de subministrament pròxim, es va optar pel pèl·let com a font d’energia per la caldera. 

 

Per més informació del projecte:

·         http://saizverdoux.com/ca/proyectos/orue-albizuri/#.Ve6l7_ntlBc

UNA SÒLIDA TRAJECTÒRIA

Projectes d'èxit. Fotovoltaica

Ampliación de una instalación solar fotovoltaica en una explotación aislada

Una nueva granja avícola ya dispone de una instalación fotovoltaica que le permite un ahorro económico del 80%.

Més sobre el projecte

Projectes d'èxit. Fotovoltaica

Aumento de potencia en una instalación fotovoltaica híbrida con baterias

Empresa del sector agroalimentario dispone de una instalación solar fotovoltaica híbrida.

Més sobre el projecte

Projecte01

Blog. Fotovoltaica

Bienvenidos al Blog de KATAE ENERGÍA!

Un espacio abierto e interactivo dedicado a las energías renovables, sus aplicaciones y ventajas, normativas, proyectos innovadores y noticias relacionadas.

Legislació Fotovoltaica Energia solar

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información