Som una enginyeria experta en autoconsum, especialista en fotovoltaica

Hem nascut en un racó de món on, quan fa sol, realment el sents a la pell, l’olores. Cels que varien a cada minut del dia, rasos, de mil colors. On, fins i tot quan s’ha post, encara el notes. Aquí és on hem nascut.

Un equip d’enginyers al servei de l’empresa

Katae neix a Lleida amb vocació internacional i amb un objectiu: portar l’energia del sol a les empreses per ajudar-les a créixer sostingudament sense dependre de tercers.

Una empresa al servei d’empreses com la vostra que veu en les energies renovables i l’eficiència energètica un motor de competitivitat, que té clar que la dependència d’un mercat energètic cada dia és més volàtil, no és sostenible i que el creixement no pot dependre de voluntats de tercers. Tenim una visió holística del consum energètic i aprofitem l’experiència recollida durant els darrers anys per donar solucions integrals i ajudar als nostres clients a continuar creixent en un mercat cada dia més competitiu i exigent.

Algunes empreses i institucions que ja han confiat en nosaltres:

logo BBVA logo Efen AR logo Seguridad Social

Experts en autoconsum, rehabilitació i eficiència

Una visió que ens permet donar solucions globals a les empreses des de múltiples perspectives.

Gràcies a tecnologies de desenvolupament propi i una àmplia experiència en altres àmbits de les energies renovables podem oferir solucions globals per a empreses amb estalvis en la factura de fins a un 80% depenent dels casos i amb garantia total de 2 anys. No és impossible, és un canvi real i sostenible.

La vida mitjana d’una instal·lació fotovoltaica és d’entre 25 i 40 anys i el d’amortització varia entre els 5 i els 8. Estem parlant, doncs de més de 20 anys de producció d’energia gratuïta. Combinat amb accions d’optimització del consum i rehabilitació energètica, us permetrà tenir un creixement sostingut sense dependre del mercat energètic tan inestable en els darrers anys.

Som instal·ladors oficials de grans marques europees:

logo Rec Solar

UNA SÒLIDA TRAJECTÒRIA

Projectes d'èxit. Fotovoltaica

Ampliación de una instalación solar fotovoltaica en una explotación aislada

Una nueva granja avícola ya dispone de una instalación fotovoltaica que le permite un ahorro económico del 80%.

Més sobre el projecte

Projectes d'èxit. Fotovoltaica

Aumento de potencia en una instalación fotovoltaica híbrida con baterias

Empresa del sector agroalimentario dispone de una instalación solar fotovoltaica híbrida.

Més sobre el projecte

Projecte01

Blog. Fotovoltaica

Bienvenidos al Blog de KATAE ENERGÍA!

Un espacio abierto e interactivo dedicado a las energías renovables, sus aplicaciones y ventajas, normativas, proyectos innovadores y noticias relacionadas.

Legislació Fotovoltaica Energia solar

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información